The Flying Vet

En historia om en veterinärstuderandes underbara värld!

misslyckad träning

Publicerad 2012-07-04 11:17:55 i Träning

I helgen planerade jag att det äntligen var dags för att springa min halvmara. Tanken var först att jag skulle springa på måndagen men då jag hade Cyra då gick det inte. Jag bestämde mig därför för tisdagen då jag skulle ha Aiko, och han orkar ju springa med.
Men så då i måndags tänkte jag att jag kunde ta ett litet träningspass som upptakt inför tisdagen. Jag värmde upp och sprang med Cyra, men det var ganska svårt med henne så efter uppvärmningen bestämde jag mig för att styrketräna istället. Så när jag hade gjort några utfall och skulle göra några till så kände jag hur det drog till på baksidan i ena låret och i steget efter i det andra. Så typiskt. Jag fick ont direkt och tänkte att nu har jag sträckt mig. Men så här två dagar efter har jag konstaterat att jag fortfarande har ont men att jag har nog inte sträckt mig, då borde jag inte ha kunnat röra mig så mycket som jag kan. Troligtvis har jag väl stretchat ut muskeln ordentligt bara, Men det är jobbigt att böja sig, ställa sig upp, sätta sig ned och för att inte tala om att gå uppför backar. Så någon halvmara blir det inte nu, får se hur lång tid det tar att blir frisk igen.

måndag andra juli

Publicerad 2012-07-02 13:58:45 i Allmänt

Då har tyvärr min sista vecka inletts här uppe i norr för denna gång. Det känns trist att lämna Hernik och hundarna men vi har haft många fina veckor tillsammans denna gång och jag kommer tillbaka innan sommaren är helt slut.
 
Jag har nu även fått reda på att det faktiskt finns en agilitybana i Arvidsjaur så jag ska se till att hinna fara dit med hundarna innan jag åker för att testa lite. Cyra tror jag skulle kunna fungera bra, hon är helt orädd för att klättra på saker och hon gör det gärna spontant. Men hon är ju lite liten att träna än men jag ska testa lite och så vad hon gör. Hon fyller ju faktiskt 5 månader på fredag :-)
 
Aiko ska också få prova, jag tror han skulle gilla det om jag bara kan omvända hans energi till att göra det man ska och inte springa runt och förstöra banan :-P men just nu är han så hungrig hela tiden så med lite godis i handen borde det fungera tycker jag.
 
Som ni kanske har märkt har jag bytt design på bloggen, vad tycker ni om det nya? Jag gillar den avskalade varianten, men jag har börjat skissa på en egen så kanske byter jag igen i framtiden.
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela