The Flying Vet

En historia om en veterinärstuderandes underbara värld!

Ny tröja

Publicerad 2013-07-26 18:29:44 i Allmänt

Jag brukar inte skriva om mode men jag gör ett undantag idag. Häromdagen tog jag på mig en gammal utnött tröja, som jag dock alltid har tyckt så mycket om. Jag tog den till jobbet för jag har inte haft hjärta att slänga den och jag byter ändå om på jobbet.

Så jag jobbade och efter jobbet åkte jag utan att tänka på det ner på stan. Väl på stan inser jag att alla är sommarfina och ser så moderiktiga ut. Jag märker då samtidigt att den fina tröjan som jag tyckt så mycket om inte längre finns. Jag har ju på mig ett utnött linne med minst 10 hål i tyget. Den är helt enkelt slut.

Jag skäms och inser att det enda att göra är att börja leta efter en ny tröja att köpa på stört!! Efter ganska många affärer hittar jag äntligen en som jag kan tänka mig att köpa. Jag köper den (och dessutom 2 tröjor till) och byter om direkt i butiken. Sedan blev det ett par blåa shorts till och här ser ni resultatet.



Taj Mahal - andra gången

Publicerad 2013-07-25 12:49:00 i Allmänt

I våras fick jag förmånen att titta på Taj Mahal en andra gång. Det uppskattade jag mycket, det var faktiskt vackrare andra gången. Kanske för att man inte hade lika mycket förväntningar denna gång som första gången.
 
 
Jag framför Taj.
 
Visst är det en vacker byggnad.
Vad vore Indien utan sina kor!!
 
Jag med mamma och Sara på Agra fort, med Taj i bakgrunden.
 
Apor ser man nästan överallt i Agra. Så söta de är. Men låte inte utseendet bedra, de kan vara ganska arga om man kommer för nära.
 

Semester bland vatten och båtarna

Publicerad 2013-07-24 12:31:00 i Allmänt

För någon vecka sedan var vi nere i Göteborg och semestrade, vi passade på att åka med mamma och pappa  ut på öarna och badade och solade. Cyra har gått från klarhet till klarhet vad gäller bad och vatten och hon stortrivs nu i vattnet, men hon tyckte att det var lite stressande att åka båt i snabb fart. Långsamt gick bättre men då ville hon väldigt gärna hoppa i och bada istället.
 
Cyra tittar ut över hamnen en solig kväll.
 
Samma kväll tog jag den här härliga molnbilden.
 
Cyra ute på ön.
 
Alla ville bada, vissa (Henrik) motvilligare än andra (jag och Cyra) :-)
 
Närbild på min älskling!!
 

Välgörenhet som heter duga!

Publicerad 2013-07-23 12:50:00 i Allmänt

Sikerna lagar varje dag stora mängder mat i kollektiva kök som de bjuder till den som vill ha. Vem som helst får komma och volontärarbeta i köket, och det gör många siker, unga som gamla, fattiga och rika. De lagar frukost, lunch och middag och de lagar 10 000-tals portioner per dag.
 
Här bakas det bröd minsann...
Det gräddas automatiskt och det slutar aldrig komma nygräddade bröd.
Enorma grytor, tillagade över öppen eld.
Många tallrikar blir det.
 

Guldtemplet i sjön

Publicerad 2013-07-22 21:43:35 i Allmänt

Sikernas heligaste stad heter Amritsar och ligger i norra Indien, dit åkte jag och familjen tåg för att se deras vackra guldtempel. Taj Mahal är vackert men det här var underbart, en fin gyllene byggnad i mitten av en sjö. 

Resan dit var intressant men mer om den i ett annan inlägg.

 
Det gyllene templet!
 
Massor med människor som köade 
Närbild av guldkupolerna.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela