The Flying Vet

En historia om en veterinärstuderandes underbara värld!

Ledig måndag

Publicerad 2012-01-30 19:00:21 i Allmänt

Idag var vi lediga från skolan för egen inläsning. Jag har försökt plugga men jag har även hunnir gjort mycket annat. Jag har fixat lite på kåren, tvättat, följt med på hundprmenad, städat, ätit middag med brorsan mm. Jag har kommit igång bra med träningen nu och springer flera dagar i veckan. Det känns jätteskönt och jag längtar ut varje gång nu.

Dagen bild blir idag en vintrig bild tagen över kyrkogården inne i Uppsala.

Fräck fredag

Publicerad 2012-01-20 22:17:16 i Allmänt

Jag har kommit på att jag har en liten svaghet för det är med att skriva rubriker där alla ord börjar på samma bokstav. Men lite kul är det ju, ni får säga till om det blir för mycket av det goda!

Idag åkte jag till Västerås, brorsan ska åka ett skidlopp i Mora i morgon och jag ska följa med som serviceteam.

Dessutom har jag och Anders gått på stan idag och jag storchoppade på rean. 3 tröjor, 2 par strumpor och 2 set underkläder till ett värde av ca 660 kr betalade jag precis under 200 kr för. Helt ok tycker jag.

Nu ska jag gå och knyta mig för vi ska starta tidigt imorgon.

Tråkig tisdag

Publicerad 2012-01-17 19:33:57 i Allmänt

Idag var väl ingen jätterolig dag. Jag hade sökt en lägenhet som jag och brorsan hade tänkt dela på och idag fick jag reda på att jag är nr 9 i kön till den. Så chansen att alla innan tackar nej till den känns mikroskopisk. BLÄ! Jag ville så gärna ha den. Även om det inte på något sätt är dåligt i min korridor längtar jag så efter att få bo själv igen och ha eget kök och vardagsrum och slippa bo på ett litet rum... Jag längtar efter att packa upp allt mitt nedpackade bohag som stått i mammas och pappas källare i 1,5 år nu. Jag längtar efter att bo på ett ställe och inte ha saker på sju (!) olika ställen.. Iof kommer jag fortsätta att ha saker utspridda över Sverige men jag kommer iaf bara att bo på ett om jag kan få den efterlängtade lägenheten någongång...

Dessutom hade jag tänkt springa idag som ett led i min satsning mot sommaren men jag har fått ganska kraftig huvudvärk. Jag skulle iof kunna springa men då kommer jag ha hemsk huvudvärk när jag kommer tillbaka. Frågan är omdet är värt det??

I morgon har jag dock tänkt göra en rolig sak, jag ska till sjukhuset och lämna blod. Håll tummarna för att jag har tillräckligt bra järnvärde för att få lämna samt att det går lika bra som sist så jag inte svimmar.

Dagens bild får bli en uppiggande på en god efterrätt! Mums!

Grattis!!

Publicerad 2012-01-16 22:23:45 i Allmänt

YES! Äntligen har det hänt. Rolf-Göran Bengtsson vann Jerringpriset, det är helt underbart. Jag tycker verkligen att ridsporten behöver lite mer uppmärksamhet och bättre än så här kan det nog inte bli! Rolf-Göran är min stora idol och det är så kul!!!

Grattis!!

Dagens bild 14/1

Publicerad 2012-01-14 09:10:00 i Allmänt

Under lovet försökte jag lära Aiko att gå på toa, det gick bra! Nu återstår bara att lära honom sitta åt rätt håll med locket uppe och spola efter sig :-) 

Dagens bilder

Publicerad 2012-01-13 09:23:00 i Allmänt

Idag blir det lite sköna bilder på Aiko.

Inte så smickrande på mig men Aiko sover bra iaf :-)

Så här varm blir man när man leker med Hanna medan hon försöker plugga, hälsar Aiko!

Och så här oskyldig/osynlig försöker Aiko se ut när han har gått upp i sängen utan tillåtelse. "Matte, om jag ligger här jättestilla och tittar åt ett annat håll - då syns jag inte..."

Ännu en bild på Aiko

Publicerad 2012-01-12 16:25:34 i Allmänt

Är inte det här en underbar bild på Aiko!? Jag tycker han är skrämmande lik en fladdermus... Men man kan ju inte anklaga honom för att vara ointresserad. Istället för att vila tryggt i husses famn skulle han titta på när jag slog in julklapparna!

Nytt år, ny start!

Publicerad 2012-01-12 16:12:44 i Allmänt

Jaha, då var det dags att skämmas lite igen. Det har varit lov och som vanligt har jag inte bloggat. Det är ändå då jag kanske gör mest roliga saker som är trevliga att läsa om och ändå sätter jag mig inte ner och skriver... Men nu ska jag försöka sparka igång det igen i samband med att den nya terminen startar. Jag har faktiskt fortfarande jullov. Jag börjar inte förrän på måndag. Eller nästan iaf. Vi hade eget arbete förra veckan med redovisning denna vecka och jag redovisade igår vilket gjorde att jag inte behövde gå på de andra redovisningarna idag och i morgon. Det gör att jag är ledig till på måndag.

Så vad har jag gjort under lovet?

Det började med att jag var i Västerås och firade jul med familjen. För första gången firade Henrik och Aiko här nere med mig och det var väldigt mysigt, jag har längtat efter att fira jul med dem.

Här är dem framför granen. (Jag vet att fotot är åt fel håll men det är bloggen som spökar och jag blir så irriterad att jag inte orkar fixa det. Ni får vända datorn :-)!

Eftersom Henrik skulle arbeta i Arvidsjaur under mellandagarna beslutade vi oss för att åka upp redan på juldagen för att slippa trafik och av SMHI utlovat dåligt väder. Det stämde, vi hade bra väder, bra väglag och nästan inga bilar alls på 90 mil. Det gjorde att vi kunde sätta nytt tidsrekord utan att behöva köra som blådårar.

I Arvidsjaur ägnade jag dagarna till att vara på stallet, åka skidor med Aiko, läsa böcker och vara med kompisar. Det var så underbart när jag gick ut till Casper i hagen och hälsade på honom och han gnäggade till svar. Då blir man bara så glad i hjärtat!!
Här är vi och plumsar i skogen, helt underbart med snöfall! Jag bara väntade på att tomten skulle dyka upp!

Nyårshelgen friade vi i Luleå. Där blev vi bjudna på middag med en massa andra folk och sedan var det fest och champagne. Det var jättegott och väldigt trevligt. Dessvärre fick jag i mig lite för mycket vin men jag mådde som jag förtjänade dagen efter :-)

Jag var sedan kvar i norrland ytterligare en vecka innan jag tog tåget ner till Uppsala. Det tog över 15h, vi var så klart försenade...

Efter redovisningen igår åkte jag till Västerås för att tilbringa de sista dagarnas lov här. Idag har jag, mamma och brorsan gått och shoppat hela dagen och jag köpte bland annat en jättefin kofta.

Jag lovar att jag ska försöka uppdatera lite bättre nu igen och börja med dagens bild igen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela