The Flying Vet

En historia om en veterinärstuderandes underbara värld!

Min dag i listform

Publicerad 2011-08-31 19:42:04 i Allmänt

Min dag idag:

Postat paket - ckeck
Handlat - check
Föreläsningar - check
Lunch - check
Hämtat ut sista tentan - check
Fikat med kompisarna - check
Bjudit brorsan på mat - check
Tittat på slektträffen - check
Filmat brorsan i smyg när han utför rolig dans - check
Sprungit en lätt runda - check
Middag - glömde jag visst
Pluggat - Öh just det, det är ju därför jag är här...
Sova - strax med tanke på hur trött jag är

Tisdag 30/8

Publicerad 2011-08-30 20:05:24 i Allmänt

Då var även andra skoldagen över och jag måste erkänna att det går lite trögt. På föreläsningarna går det bra och jag lyssnar och förstår men när jag kommer hem är jag helt slut. Jag orkar ingenting. Det är lite trist men jag antar att det är för att jag inte är van efter ett så långt sommarlov.

Men efter skolan idag har jag iaf lyckats rensa lite mer i landet, skörda potatis och mynta och göra citronsaft. Hum, borde ha pluggat också men det hinns ju inte med när man måste sköta landet :-)

I morgon har vi bara halvdag och det ska bli väldigt skönt. Jag känner mig så trött men jag har lite svårt att sova nu också så det är kanske det. Jag tror jag måste börja träna någonting så jag blir lite tröttare. Jag hoppas börja springa igen men jag vet inte om foten håller (jag stukade den rejält i sommar) men det får jag ju aldrig veta om jag inte provar.

Nytt skolår, ny termin

Publicerad 2011-08-30 08:55:37 i Allmänt

Jaha, då var det äntligen dags igen att börja skolan och därmed också komma igång med bloggen igen. Jag har kännt lite dåligt samvete för att inte ha skrivit något under sommaren men jag har levt största delen av sommaren utan internet och det har varit så skönt att leva utan någon som helst press.

Men nu ska det bli vädligt roligt att få börja plugga igen och jag ser fram emot ett år fullt med virus, bakterier, parasiter och sjukdomar.

Det är allt jag hinner skriva just nu, uppföljning kommer!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela