The Flying Vet

En historia om en veterinärstuderandes underbara värld!

äntligen dagsmeja

Publicerad 2013-02-25 16:53:29 i

Idag lös äntligen solen när jag vaknade och den har lyst hela dagen! Det känns underbart då det var riktigt länge sedan det hände sist. Det är så härligt att se snön smälta och höra fåglarna sjunga. Tänk, snart är det vår!


23/2

Publicerad 2013-02-23 14:31:35 i

Idag har jag skrivit på mitt kandidatarbete på förmiddagen. Det gick väldigt bra och jag är nästan klar med huvudtexten. I alla fall så som det känns nu, det kan hända att jag måste lägga till eller ändra avsnitt om det blir konstigt på slutet. Men just nu känns det bra.

Därför tog jag mig en paus och åkte ner på stan en sväng. Jag har varit så sugen på jasminte i flera dagar och nu fick jag äntligen chansen att åka ner och köpa det. Jag passade även på att köpa lite börjar så jag kan unna mig en god smoothie till kvällen.

Jag fick en sån fin bild på Cyra från Henrik idag, hon åker skoter för första gången. Henrik hälsar att hon sitter snällt och lugnt.

Nu ska jag återgå till skolarbetet och försöka göra klart ännu en bit.

Solen skiner och jag är så glad

Publicerad 2013-02-21 15:22:50 i



Idag när jag cyklade hem från skolan sken äntligen solen igen. Jag tror inte att jag har sett den på flera veckor. Underbart att påminnas om att det snart är vår och varmt igen.

Trevliga stunder

Publicerad 2013-02-14 15:18:27 i

Nu känns det som att det börjar bli lite mer positivt i mitt liv igen. Jag har på bara några dagar fått tillbaka 2 tentor och båda var godkända :-) sedan har jag dessutom fått sommarjobb! Det känns jättebra, få ut och pröva mina förvärvade kunskaper och tjäna lite pengar. Det var ju längesen jag jobbade nu.

Nu ska jag gå tillbaka till skolan och fortsätta med ett grupparbete.


Vi går igenom artiklar, några jobbigare än andra...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela