The Flying Vet

En historia om en veterinärstuderandes underbara värld!

Sommarlov

Publicerad 2011-06-07 20:57:01 i Allmänt

Som ni vet har jag ju sommarlov nu och jag ägnar dagarna åt att vila, leka med Aiko, gå promenader, läsa, vara med vänner och bara lata mig. Jag har ingen lust att känna några krav och jag därför blir det nog lite sporadiskt med bloggen i sommar. Ni får ge er till tåls, till i höst räknar jag med att den är i gång igen.

Men, jag ska försöka uppdatera den även i sommar men det kan nog bli lite sporadiskt.

Idag har mamma och jag hittat på en ny lek med Aiko, eller han hittade på den med oss. Den går ut på att jag vattenstrålen när man vattna i trädgården, mycket roligt tycker Aiko. Speciellt om man rör på strålen så springer han med öppen mun och försöker bita i vattenstålen. Det ser helt underbart ut!

Nu laddar jag för fullt till Anders student på fredag och det ska bli så roligt att se lillebror bli stor :-)

Varma Västerås

Publicerad 2011-06-05 15:38:01 i Allmänt

Igår följde jag och Aiko med mamma och pappa hem till Västerås. Vi är på sommarkollo som jag kallar det då Aiko kan springa lös på tomten och få göra vad han vill. Det gillar han verkligen. Hans favorit är nog att rulla sig, han ser så himla lycklig ut då.

Idag var jag på cykeltur till en hästaffär och på vägen dit gjorde jag världens vurpa. Jag kom cyklande mot en väg med två körfält åt varje håll, med refug för gående och cyklar mellan. Det kom ingen bil från vänster men från höger så jag tänkte bromsa och släppa de framför mig. Men jag hade ganska dålig vinkel på pedalerna så fotbromsen tog inte, då tryckte jag till på handbromsen, van från min cykel att den inte fungerar så bra. Men detta var mammas cykel och det tog tvärstopp och jag flög nästan över styret och ramlade ser mitt på gatan i det tomma körfältet.

Det gick bara bra men folk omkring såg ganska förvånade ut, inklusive mig själv!

Postklin

Publicerad 2011-06-04 08:16:59 i Allmänt

Igår var jag på Postklin med syrran, det är en avgångsfest för läkarna när de tar examen. Det var jättetrevligt med god mat och roligt sällskap. Jag är så stolt över syrran, tänk att hon har blivit läkare, Doktor Karin!


Här är vi på middagen , om än med lite dålig bildkvalité.

Idag vankas examensceremoni och mottagning följt av middag ute, trevligt trevligt.

Slattpub igår slapp dag idag

Publicerad 2011-06-02 14:51:04 i Allmänt

Igår firades tentan och terminsavslutningen med grillning och sedan slattpub på kåren. Det var underbart väder och jättevarmt och det var nästan hur många människor som helst på området som grillade och festade.

Jag grillade med Aiko, några kompisar från klassen och några av deras pojkvänner. Sedan gick vi till kåren där det var slattpub. Det var väldigt trevlig och det var mycket folk, det var kul, jag tycker ofta att det brukar vara ganska lite folk på kåren men igår var det som sagt mycket och det var full fart hela kvällen.

Idag tog ja en härlig sovmorgon till halv nio och sedan gick jag ut på promenad med Aiko, när jag kom hem kom jag på att jag hade glömt nyckeln inne och var utelåst...så jag fick sitta ute och vänta ett tag men det gjorde inte så mycket, det var ganska varmt och skönt att sitta ute. Efter ett tag kom jag dock in. Sedan har jag tvättat och städat hemma och kastat och sorterat papper. Det känns skönt att få det fint inför sommaren och det nya skolåret.

Sedan har jag också varit på stan och köpt examenspresent till Karin, vilken tur att affärerna har öppet trots att det är röd dag idag.

Sommarlov

Publicerad 2011-06-01 11:45:07 i Allmänt

Nu har det hänt, jag har skrivit sista tentan och nu är det bara sommarlov som gäller i 3 månader. Jag har varit ute med hunden och tagit en promenad för att fira och nu kommer solen äntligen fram :-)

Nu vill jag inte göra någonting alls men det är ju också lite tråkigt så jag tror jag ska gå och rensa ogräs i landet :-)

Men kanske ska jag gå till tvättstugan först och kolla om jag kan tvätta en maskin...eller nej jag har ju tid imorgon, på med shortsen och ute i solen!! :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela