The Flying Vet

En historia om en veterinärstuderandes underbara värld!

Aiko

Publicerad 2011-03-26 10:20:00 i Allmänt

När jag var i Luleå senast passade vi på att åka ut till stugan och så här underbart var det då:


Aiko spanar efter något


Här att jag och solade och grillade korv

Vårtecken

Publicerad 2011-03-25 09:58:00 i Allmänt

Det är underbart vilket avlångt land vi lever i. Dessa bilder är tagna bara med bara någon dags mellanrum.

Uppsala


Luleå

Skön ledig kväll

Publicerad 2011-03-24 09:55:00 i Allmänt

Efter tentan igår åkte jag och Jenny hem och spelade spel. Det var så himla skönt att kunna göra någonting annat och inte känna någon som helst press på att man måste plugga. De senaste 2 veckorna har verkligen varit fullspäckade med plugg. Det är helt sjukt men det visste jag ju att det skulle bli innan jag började.

Men en positiv sak är att trots att jag har haft mycket att göra så har jag inte känt mig så stressad. Jag har visserligen fortfarande känningar av min muskelinflammation i axeln men det har blivit lite bättre de sista dagarna. Jag hoppas det ska försvinna helt.

Efter spelandet åkte vi ner en sväng på stan och fixade lite ärenden, sedan när jag kom hem var det bara så skönt att bara slappa och inte behöva plugga!! Jag tror jag ska fortsätta slappa idag också.

Liv i luckan

Publicerad 2011-03-23 19:48:19 i Allmänt

Äntligen är tentan över för denna gång och jag ska försöka få igång bloggen på riktigt igen. Vi skrev tentan idag mellan 9 och 14 och den var 22 sidor lång så jag satt nästan hela tiden och bara skrev och skrev. Jäklar vilken kramp jag hade i handen innan jag var klar.

Tyvärr var det många skumma frågor så jag är inte helt säker på att det gick så bra men jag håller tummarna. Tentan var indelad i 4 delar och missar man en behöver man bara göra om den delen, det är väldigt skönt. Så jag hoppas nu att iaf några delar har gått bra.

Nu skulle man ju kunna tro att det blir lite lugnt i skolan ett tag men inte det inte. Nu hoppar vi rakt in i rörelseapparaten och det är dags att lära sig all anatomi, och då menar jag verkligen all. Men det ska bli kul att kunna det även om det blir mycket "utantillkunskap".

Tack mamma för receptet på kyckling i dillsås, det blev så här fint:


Det blev jättegott och totalt blev det 7 portioner från en kyckling vilket betyder 6 matlådor och det gillar jag skarpt!

Jag försöker äta ur min mat som jag har i frysen men jag lyckas inte så bra, det känns som det bara blir mer och mer fast jag inte handlar så mycket. Men matlådor tar ganska stor plats. Nu ska jag verkligen inte handla mer kött/fisk/kyckling eller frysvaror innan det är tomt i frysen.

Nu var det återigen länge sedan jag uppdat...

Publicerad 2011-03-21 08:10:50 i Allmänt

Nu var det återigen länge sedan jag uppdaterade bloggen. Just nu pluggar jag ca 8-10 timmar om dagen och jag har gjort så i ca en vecka nu. Slutet börjar närma sig, vi har den stora tentan på onsdag och då har vi tenta på allt vi lärt oss sedan terminen började i januari. Så det är en hel del att plugga nu och jag gör inte så mycket annat. Just nu håller jag på att koka pasta till matlådan så ska Jenny och jag åka ner till skolan och plugga. Ha det bra!

Det blev tyvärr ingen killning idag när ja...

Publicerad 2011-03-10 18:05:46 i Allmänt

Det blev tyvärr ingen killning idag när jag vaktade, trots att en var planerad till idag och flera visade sig märkbart påverkade. Men jag fick iaf titta på de stora magarna och se hur killingarna sparkade. Efter det hade vi två föreläsningar oh sedan mikroskoperade jag lite. Nu är jag på väg till Arlanda för att resa till Luleå. Ha det bra!

Idag har jag varit i skolan på fm. Vi hade...

Publicerad 2011-03-09 22:19:52 i Allmänt

Idag har jag varit i skolan på fm. Vi hade föreläsning om små växtätares och fjäderfäs digestion. Det var intressant och roligt, föreläsaren är väldigt annorlunda mot övriga men väldigt bra och hans föreläsningar är alltid roliga. Jag slutade skolan vid lunch och efter den åkte jag och Jenny och handlade. När jag kom hem tog jag en kort vilopaus och sedan har jag pluggat hela em/kvällen. Vi har ju tenta nästa vecka så nu är det bara plugg som gäller. I morgon ska jag sitta getvakt eftersom det nu är dags för våra getter att killa. Så håll tummarna att någon killar i morgon när jag är där.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela