The Flying Vet

En historia om en veterinärstuderandes underbara värld!

FiQ utan fika

Publicerad 2011-02-08 19:15:38 i Allmänt

I helgen har jag som jag skrev varit i Luleå, jag hälsade på Henrik och Aiko och det var mycket efterlängtat. Jag kan lova att Aiko höll på att äta upp mig när jag öppnade bildörren och han fick hälsa. Vi hann även med att hälsa på i Långtjärn och träffa jaktlaget, det var mycket trevligt.

Aiko älskade mitt stetoskop och ville leka med det hela tiden, det var lite jobbigt och irriterande när jag försökte lyssna på hans hjärta, men efter lite övertalning gick det riktigt bra. Men nu ångrar man sig nästan lite att man inte läser till läkare, då kan man iaf be patienten att sitta stilla :-P Även pälsen försvårar lite då den skapar ett ljud när det kommer mot membranet. Så jag tror jag ska specialisera mig på nakenhundar och nakenkatter :-)

Men igår gick jag upp 0420 och åkte tillbaka till Uppsala. Både igår och idag har vi haft föreläsningar om könsorganen och sedan mikroskoperat preparat från dem. Igår var det honliga organ och idag hanliga.

Idag var jag även på FiQ med några kompisar. FiQ är kårens café som är öppen varje tisdag em. Det är olika teman varje gång och idag var det kladdkaketema, min favorit. Det luktade underbart av alla kladdkakor det fanns kokos-, nougat-, hasselnöt-, vanlig och vit kladdkaka. Mums. Men eftersom jag inte har tänkt äta så mycket fika och sötsaker under en period framöver så stod jag över. Jag fick sitta och titta medan mina kompisar åt underbara kladdkakor :-( Men som tur var hade jag ätit middag innan så jag var inte allt för hungrig.


Ikväll har jag varit duktig och pluggat lite och jag ska fortsätta med det nu också.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-02-09 14:33:19

Hej hanna, det lät gott det där med alla kladdkakor. Man blir sugen att baka. Jag ska nu gå en promenad i det fina vädret. Kram mamma.

Postat av: Karin

Publicerad 2011-02-09 23:06:52

Låter som en intressant specialite!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela