The Flying Vet

En historia om en veterinärstuderandes underbara värld!

Grönbete med hundarna

Publicerad 2012-06-10 10:16:17 i Allmänt

Igår var det en fin dag på landet, även om temperaturen inte var jättehög i skuggan och även om det inte var sol hela dagen så var det växlande molnighet och varmt när solen lyste. Genom att hålla sig i arbete blev det tvärt om för varmt istället.

Jag eldade upp en massa gammalt skräp som vi hade från gamla vedbon och lite trämöbler från stugan. Förhopningsvis kan vi tömma den helt snart så vi kan se om den går att reparera eller om tiden har gjort sitt på den.

Hundarna var glada att få komma ut och springa och göra vad de ville hela dagen. De är så duktiga båda två och håller sig på gräsmattan. Det är så skönt att slippa hålla dem kopplade.

Här är några trevliga bilder från igår:

Cyra jagar Aiko som har en väldigt rolig pinne.

Man kan dela samma pinne, om den är tillräckligt stor!

Cyra

Aiko fick även apportera en gräsand, det gick bara fint och vi avslutade med ett släpspår i skogen. Det gick toppen och han kom glatt tillbaka med anden i munnen. Cyra blir helt tokig när hon ser vilt. Vi har visat henne ripa och den här anden och hon ska bara ha dem, hon tvekar inte en sekund utan bara kastar sig över dem. Riktigt roligt med ett sånt viltintresse och hon vill inte lämna dem till Aiko så bytesmedveten är hon också.

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2012-06-10 21:16:47

Så stor hon börjar bli redan :) Fina är de iaf!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela